Bij Sam

Food Image

gastvrij en smaakvol

Een paar woorden over onze Brasserie

Brasserie Bij Sam beschikt over een sfeervol ingericht restaurant en een ruim opgezet terras. Verder kan gebruik worden gemaakt van vergaderaccommodatie(s). Brasserie Bij Sam zorgt voor het echte genieten van haar gasten.

Bij Sam streven wij naar gastvrijheid en een goede kwaliteit.

Leafs

Pak een stoel

Ons verhaal, hoe het is begonnen

Het verhaal….

Na zijn opleiding aan de internationale hotelschool in Amersfoort en ondersteund door buitenlandse stages tijdens zijn studie begint hij rond zijn 15e met werken bij het van der Valk concern. Een leerzame periode waar hij veel facetten van het horeca vak onder de knie kreeg. De fijne kneepjes van het vak en het aansturen van een groter team leert hij bij een Beachclub in Zeewolde.  Alles er op en er aan. Van groot publiek in de zomer tot uiteraard een veel beperktere omvang in de winter. Na omzwervingen bij een aantal andere bedrijven blijft Sam zijn horeca hart kloppen.  Toen de kans zich voor deed om te starten als nieuwe uitbater bij de Golfclub De Gelpenberg hoefde Sam niet lang na te denken. Sam is sinds kort in het bezit van zijn NGF-pas. Je zult Sam dus op gezette tijden ook tegenkomen op de golfbaan. 

Sam heeft een no-nonsense menu kaart gekozen waar gasten van kunnen genieten. Geen toeters en bellen maar eerlijk en lekker eten, vers bereid. Dagelijks vers geperste jus d’orange, huisgemaakte ijsthee en huisgemaakte limonade. Gastvrijheid en servicegericht te werk gaan staan bij Sam hoog in het vaandel. Sam is een echte horeca duizendpoot. 

Kom je kennis maken met Sam?

Bel ons

0591 371784

Adres
Gebbeveenweg 1, 7854 TD Aalden