Nieuws

Leafs
Stars

Nieuwe events & de laatste ontwikkelingen

Juli is begonnen en wij hebben er weer zin in! In juni is ons gehele terras vernieuwd. Er zijn nieuwe stoelen, nieuwe tafels en nieuwe tafelitems geplaatst. Dit in combinatie met ons prachtige uitzicht op de Drenste natuur, maakt ons de mooiste brasserie uit de omgeving. Kom gauw langs en vorm je eigen oordeel. BRasserie Bij Sam - waar smaak en sfeer samenkomt

SAM

zaken om alvast rekening mee te houden

meer redenen om bij ons lang te komen

Onze nieuwe menukaart is inmiddels een geruime tijd live en wordt zeer goed ontvangen! Ook nieuwsgierig geworden naar onze heerlijke gerechten en ons huisgemaakt gebak? Kom gauw langs en maak kennis met Brasserie Bij Sam

Een goede antenne voor gastvrijheid!

Na ons bezoek wilden wij toch nog even reageren: Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid, het was top! Je hebt een goede antenne voor de mensen die je te gast hebt in jouw brasserie, dit doe je echt top! Wij zullen jullie zeker aanbevelen en komen gauw terug wanneer wij weer in de buurt zijn.

Hartelijke groeten uit het zuiden.

Paul Münstermann

Brasserie Bij Sam doet het daar perfect!

Na 18 holes hoge rough, zwoegen, zoeken, 3-puts, etc. kom je binnen op het terras van de Gelpenberg. Je hebt maar één wens : koud bier !Op veel banen moet je dan geduld hebben. Soms veel geduld….
Zo niet op het terras van Gelpenberg. Daar treffen we Petra : een zeer charmante, begripvolle jongedame, die weet wat een vermoeide (soms gefrustreerde) golfer na 18 holes nodig heeft. Je hoeft niet te wenken, te roepen of te smeken. Petra is ieder keer weer op het juiste moment, op de juiste plek.
Daar komt bij dat de kwaliteit ook klopt : zo hadden wij een lunchpakket met oa een heerlijk pistoletje met kaas, ham, rucola en kruidenboter.
Kortom, op de Gelpenberg weten ze hoe het moet en Brasserie bij Sam doet het daar perfect!

Pim Anderegg

Bier & Burger proeverij op 22 maart, met zorg samengestelde bier en burger combinaties

Wat hebben wij genoten van alle lovende reacties en de heerlijke biertjes met bijbehorende burgers!

valentijnsdiner, 14 februari 2024 Sarah komt live piano spelen!

“We verheugen ons op uw komst. Het diner wordt opgeluisterd met live piano muziek. Het is slim om vooraf even te reserveren.

Groetjes van Sam

Pubquiz op 2 februari 2024

“ Inmiddels hebben we 100 inschrijvingen voor onze pubquiz. Het belooft een daverende avond te worden. U kunt zich niet meer aanmelden, wij zijn helemaal volgeboekt. Ik hoop u te mogen verwelkomen op een ander event. Hou onze kalender in de gaten! ”

Tom Hilbrands

Ik kijk er naar uit weer op visite te komen!

“ Altijd gezellig en op en top gastvrij. Dat is Brasserie Bij Sam. Lekker eten en een uitstekende service. Vriendelijk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Ik kom zeker terug!”

Marjolijn Fleuren
Bel ons

0591-371784

Adres
Gebbeveenweg 1, 7854 TD Aalden